pondelok 9. septembra 2013

#36

Možno ste už čítali u Vierky >TU<, že sme boli na malom výlete v Prahe. Prvotný impulz celého výletu bolo to, že Vierka dostala možnosť zúčastniť sa finálového večera Elite Model Look 2013 a mňa si zobrala ako svoje +1 (z čoho sa nesmierne teším). Vedela by som kvetnato opisovať to, aké to tam bolo nádherné, ale úprimne, nechcem, lebo viem, že to nebudem vedieť dostatočne vyjadriť tak krásne, aké to naozaj bolo. Atmosféra večerného Pražského hradu bez ľudí ma naplnila pozitívnou náladou a noblesný pocit na samotnom finále to len stupňoval. Bez nejakého nadnášania, pripadala som si ako v kvalitnom filme.

Náš výlet síce trval len dva dni, no zažila som celkom dosť obohacujúcich zážitkov. Nechcem sa tváriť, že som bola v New Yorku, alebo čo, no niekedy stačí skočiť kúsok od domu, byť so správnymi ľudmi, mať oči otvorené a malý trip sa stane nezabudnuteľným. Keď sme tam išli, napadlo mi, že nebudem fotiť ale posnažím sa natočiť video. Neviem strihať a tak som sa spoliehala na to, že niekto z mojich kamarátov mi pomôže. Keď sme prišli domov, predsalen som sa rozhodla, že to vyskúšam sama a voilá, moje prvé video je na svete. Upozorňujem, je to veľmi veľmi amatérske, no aj tak mám z neho radosť.



Na večer som mala oblečené jednoduché čierne šaty z H&M, v ktorých som sa veľmi dobre cítila a neviem sa dočkať, až si ich dám opäť.


N.

12 komentárov:

  1. Jůůů, Tobě to sluší! V jednoduchosti je krása, ale přece jen, přidala bych aspoň nějaký výrazný náramek asi namísto těch náušnic :-)

    World By Bella

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano ano, súhlasím. len som na to úplne zabudla a nechala som si všetky veci doma :D aj náušnice mi požičala kamarátka :) ale máš pravdu :)

      Odstrániť
  2. krasne zladene a tie nausnice to je taka ceresnicka!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné šaty a celý outfit :)

    Pokud chceš podívej se ke mě na Giveaway - výběr ceny je na Vás !

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásný outfit :-) sluší ti to :-)
    thevoguebyme.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. je to fajn, prvy komentar to vystizne okomentoval, takze k tomu nemam co dodat :) je super, ze ste si prahu uzili :)

    ps. dik za komentar u mna na blogu. aj mne sa levandulovy nahrdelnik paci viac, ale ten oranzovy je taky jesenny ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. skvele video, normalne z neho nasavam tu atmosferu a posledny zaber je super.<33

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujeeem :))) nesmierne ma tesi ze tam "citit" atmosferu :)

      Odstrániť
  7. Sluší ti to...:) Bombastické šaty..jednoduché, ale působivé ;)

    OdpovedaťOdstrániť