piatok 5. septembra 2014

#57

Táto séria je o príbehoch, ktoré máme možnosť sledovať denne, pokojne aj u vás doma. Je o zvieratách, ktoré boli násilne zavraždené a presunuté zo svojich domovov, do nových, tých našich. Preto som sa rozhodla ich vrátiť spať.

NÁVRATY DOMOV  






N.

8 komentárov:

  1. to má tak perfektný nápad! skvelé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Paráda. Teda za nápad a prevedenie :*
    Ale fuj za tie zvieratká. Strašne sa mi to hnusí. Nezvládnem ani ľadviňák - zajka, radšej mám hocaké umeliny, ale zvieracie kože sa mi hnusia. Kto sa s tým narodil, nech s tým aj behá. Nepoviem, keď sa v minulosti nosila pravá kožušina a iné zvieracie veci, lebo tých možnosti nebolo toľko ako dnes, ale v dnešnej dobe sú aj umelé mnohokrát krajšie a nikto preto nemusel umrieť.
    Také parožie má aj ujo - poľovník (teda bol). Ono to nevyzerá zle, keď je to zhodené parožie, ale už s hlavou je to fujky.
    Takú vypchatú kačku alebo káčera (teraz si nepamätám) sme mali aj my a v dectve som to tak nebrala, že fuj, ale vtedy som to možno ani nebrala, že to bolo kedysi živé.
    Motýle prišpendlené sa mi páčia, ale len za predpokladu, že najskôr zdochli a potom ich prišpendlili, ale tak to asi nefunguje :( Takže zase fuj.

    OdpovedaťOdstrániť