štvrtok 26. júna 2014

#54

Keď spoznám nových ľudí, jedna z prvých vecí nad ktorými rozmýšlam je, ako by som ich odfotila. Počas prvých dní v Zlíne a začiatočnom zoznamovaní sa so všetkými Erasmus študentmi som začala poškulovať po Ilone z Litvy. Paradox je, že som ju oslovila až ku koncu nášho pobytu, celkom som sa jej hanbila. Ilona je však skvelé dievča, dokonca som ju ponukou na fotenie potešila a bez váhania súhlasila. Bolo to moje prvé fotenie v angličtine a bolo to o moc lepšie, než som čakala. Pripadala som si, ako by som do Vogue fotila. Minimálne.








 




Zjedla by som toto jej tetovanie.



Btw z celého semestra som urobila krátke trochu dlhšie video. Hoci nepredpokladám, že by vás to malo zaujať, kedže je plné cudzích ľudí, možno budete mať záujem si pozrieť ako to na Erasme, aj keď len v Čechách, vyzerá (ak ste náhodou ešte neboli).


Kyvkam vám, N.

5 komentárov:

  1. Slečna je veľmi pekná a to tetovanie <3 Fotky sú úžasné!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ilonka je velmi prirodzena a fotogenicka.. skvele si ju zachytila :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hele pěkný fotky. V září odlítám na Erasmus do Španělska a plánuju tam místní fotit jako o život. Nikde jinde se nesetkáš s tolika zajímavejma lidma jako na Erasmu.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krasne fotky!

    Pozyvam na Sally Hansen a Oriflame letnu giveaway, tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/06/letne-rozdavanie.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Úplne krásna :)

    http://anetabjelakova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť