pondelok 13. mája 2013

#22

Bolo približne mínus tisíc stupňov, studený vietor nás fackal do tváre a aj soplík trošku tiekol z nosa. Na druhej strane bolo cítiť vôňu čaju s rumom, v aute bolo vtedy najpríjemnejšie teplo na svete a celkovo mám na to fotenie pekné spomienky. A aj modelka Petra to tiež prežila bez zápalu močových ciest. Takže sa teším, že vám teraz môžem ukázať tieto fotky.
Máte nejaké skúsenosti s fotením v nejakých neľudských podmienkach?





N.

11 komentárov:

  1. tomu pocitu, keď si vymrznutá sadneš do teplého autíčka a niečo teplé vypiješ sa nič nevyrovná.^^ a fotky skvelé, čiernobiela najviac.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja si vždy na fotenie vyberiem úplne nevhodný čas - naposledy som zmokla, už som bola aj celkom pekne vymrznutá a potom v takmer 40° horúčavách :D A samozrejme zimné fotky v snehu. Ale zvládli ste to super, veľmi sa mi páčia prvé dve, máš krásnu modelku! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. v podobných mrazech jsme s kamarádkou taky fotily a vyslékaly si u toho bundy, byla to bída, ale za to jsou z toho zajímavé fotky ... ty tvé se moc povedly a ona je krásná. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. 2. fotka je nádherná *.*

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mila Natali, neviem, ci som ti uz pisala, no myslim (moje laicke oko mi to nasepkalo ;)), ze mas ozaj talent! Maloktore portretove fotky sa mi tak pacia. Drzim palce!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ou, nádherná,, jako sněhurka <3

    http://veronionme.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. mne sa najviac páči prvá, je na nej síce možno najviac poznať, že bola riadna kosa, ale rozviate vlasy na tom modrom pozadí sú skvelé (:

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ale tie fotky stáli za tie stupne aj zimu. Fakt skvelé!

    OdpovedaťOdstrániť