piatok 29. marca 2013

#13

Moje narodeniny, pobyt v nemocnici, ocenenie za fotky, dobré, či menej dobré veci. Všetko možné sa stalo posledných pár dní. Či má človek veľa, alebo málo času, veci okolo ho nútia neustále sa zamýšľať. Teda aspoň mňa určite. Verím, že každé zamyslenie vedie k tomu správnemu riešeniu. Preto dúfam, že všetci vy, čo si toto čítate, s ľahkosťou nachádzate tie správne riešenia vo svojom živote.

Aby som uviedla veci na správnu mieru. Áno, všetky fotky na blogu fotím ja. Fotím, lebo to mám neskutočne rada (slovo milujem je pre mňa vo všeobecnosti moc silné, preto ho nechcem použiť), lebo ma to napĺňa, lebo chcem s tým ľudí tešiť a chcem to žiť. Viem, že nie som profi a že mám pred sebou ešte dlhú cestu. No chcem ju absolvovať.


Žite svoje sny, N.

10 komentárov:

  1. Wau, fotíš neskutočne! Táto fotka je úžasná, bežím rýchlo popozerať ďalšie. Vyzerá to tak, že som objavila ďalšiu talentovanú slečnu. :) Alebo skôr ty si objavila mňa - aj keď ja som antitalent na úplne všetko, čoho sa chytím - ďakujem za pochvalu "nadpisu" v pozadí, nebudeš mi veriť, kolko s tým bolo nervov! :D :) A vôbec mi nevadí že to bolo od témy videa, všimla si si detail čo väčšina ludí nedokáže, napríklad ako tie tety pred tebou ktoré mi napíšu "pekný komentár" a potom ho ukončia adresou na svoj blog - na čom by nebolo nič zlé len keby mi ho tak okato neotŕčali tak by som si ho pozrela skôr. Ja neviem prečo ma vždy vyvedie z miery (iba trocha) taká maličkosť :D A zase som za rozpísala úplne odveci. Idem si popozerať fotky!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujeeem :) úplne si ma potešila všetkým, čo si napísala a plne s tebou súhlasím :)

      Odstrániť
  2. Úžasná fotka! Krásný blog!:)

    Právě na mém blogu probíhá giveaway o balíček kosmetiky a překvapení! Budu ráda, když se zapojíš:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dobre si to napísala.. ja sa v poslednej dobe tiež neustále nad niečím zamýšľam, až sa sama čudujem, prečo ma tie či iné veci trápia.. ale aspoň viem, že to nerobím sama :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fotíš naprosto úžasně!!!! Smekám. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. prešla som si niektoré články na tvojom blogu a veľmi ma zaujali. a prekvapilo ma, že všetky fotky čo tu máš si fotila sama, lebo vyzerajú veľmi profesionálne. och ♥ pridávam sa k followerom a teším sa na ďalšie fotky a tvoje milé komentáre k nim:)

    OdpovedaťOdstrániť